merken
Nieuws

Maart = Syl-maand
Ook het assortiment van Syl is fors uitgebreid. Naast het basisassortiment vind je hier ook frisse zomerkleuren. Ook in een wat grotere maat wil je je vrouw voelen in zo'n prachtige lingerieset.

Overname Dutch Design Lingerie
Op 1 februari 2015 hebben wij Dutch Design Lingerie overgenomen van de vorige eigenaar. We zijn nu aan het inventariseren met welk assortiment wij in februari de winkel gaan uitbreiden. Inmiddels zijn al wat artikelen van Syl en TC WOW aan het assortiment toegevoegd. Mis je je favoriete merk in de webshop? Dan horen we graag welk merk dit is.

Deze nieuwe website is met spoed gebouwd. Hierdoor kan het zijn dan nog niet alles in de webwinkel staat of nog niet overal een (goede) foto bij staat. Hier werken wij hard aan. Je kunt alles wat in de webwinkel staat bestellen.

Zoals altijd bij een nieuwe eigenaar worden er enkele wijzigingen doorgevoerd. De belangrijkste vindt u hier op een rij.

  • Vanaf nu worden alle pakketjes binnen Nederland bezorgd voor € 5,95. Bestellingen boven de € 75,- met gratis verzending. In sommige gevallen kan verzending in 2 delen plaatsvinden. Je ontvangt in dat geval een email om je daarover te informeren.
  • Er wordt geen nieuwsbrief meer verstuurd. Door alle spamfilters komen deze vaak niet aan, terwijl je er wel op rekent. Voortaan worden alle aanbiedingen en al het nieuws bekend gemaakt op onze Facebookpagina. Het belangrijkste nieuws komt ook op de website te staan. Wil je niets missen? Like dan onze Facebookpagina.
  • Om hygiënische redenen worden slips, shorts, strings en sokken niet meer retour genomen als de verpakking geopend is geweest. BH's, tops, blouses en nachthemden kun je nog steeds gewoon passen en, indien de maat niet correct is, retour zenden. Wij zullen de artikelen die niet geopend mogen worden op een manier verpakken waardoor je toch het artikel goed kunt beoordelen. Uiteraard worden gedragen, vuile of beschadigde artikelen niet retour genomen.
  • Het is mogelijk om bestellingen die vooraf geplaatst en betaald zijn op afspraak af te halen, zodat je verzendkosten kunt besparen. Er is geen mogelijkheid om te passen of artikelen uit te zoeken.

Wij hopen dat we je vaak bij Dutch Design Lingerie terug zien.